facebook pixel
Summer bootcamp 2020

Summer Bootcamp

vrijdag 7 augustus 2020
Summer bootcamp 2020

Summer Bootcamp


GRATIS Summer Bootcamp voor een goed doel!

Ook dit jaar weer een leuke en uitdagende Summer Bootcamp op het strand!
Bootcamp is geschikt voor elk niveau en leeftijd! Dus de kids zijn ook van harte welkom!

Oprichten van Stichting Jasmijn is het goede doel voor dit jaar!

Met stichting Jasmijn willen wij een invulboek maken voor ouders en verzorgers van ernstig zieke kinderen, in eerste instantie focussen wij ons op kinderen met kanker in het Maxima Centrum.

Zij ontvangen wanneer zij er aan toe zijn een invulboek namens ons om alle gebeurtenissen en herinneringen in op te schrijven.
Dit moet een moment van rust zijn en een moment om rustig terug te kijken op de dag. Dit helpt om alles op een rijtje te krijgen in je hoofd en om hopelijk ook positieve dingen te zien in de dag die achter je ligt.

Voor het oprichten van Stichting Jasmijn hebben wij circa €1000 euro nodig. Van dit geld kunnen wij het invulboek laten ontwerpen en drukken.

Kom jij ook in beweging voor het goede doel?

Datum Summer Bootcamp: 29 augustus 2020
Tijdstip: 10:30 - 12:00 uur
Locatie: Stadshaven 1, 4285 AZ Woudrichem (parkeerplaats)
Aanmelden: Via WhatsApp: 06-53475032 of https://www.beeksports.nl/contact/
Donatie: € 5 euro per persoon rechtstreeks voor Stichting Jasmijn. Na aanmelding versturen wij een Tikkie naar het opgegeven 06-nummer.

Omtrent de maatregelen registreren wij elke deelnemer die aanwezig is tijdens de Bootcamp. Wij vertrouwen erop dat elke deelnemer verstandig omgaat met de recente voorgelegde maatregelen conform het RIVM.

Deel dit bericht via