facebook pixel
DSC_2693

De sportstudio op Wielen

MAAK GEHEEL VRIJBLIJVEND KENNIS MET ONZE 'SPORTSTUDIO OP WIELEN'

Geen titel1

DE SPORTSTUDIO OP WIELEN:


De naam verraadt het concept al een klein beetje. De sportstudio op wielen is een bus met daarin materiaal om verschillende soorten trainingen te geven. Het bijzondere aan de bus is dat hij naar jou toe komt. De trainingen kunnen dus overal gegeven worden, of het nou op de parkeerplaats is bij het kantoor van uw bedrijf of ergens in een park. De trainingen zullen met maximaal 10 personen zijn. Tijdens de trainingen van de sportstudio op wielen is het allemaal een stukje persoonlijker.

Onze unieke uitgebreide sportstudio maakt het mogelijk om trainingen op locatie te verzorgen.

Naast onze eigen sportstudio in Andel heeft Beeksports ook een rijdende sportstudio. Wij kunnen naar elke gewenste locatie komen in de gemeente Altena - Zaltbommel - Heusden - Waalwijk - Gorinchem - Raamsdonksveer - Oosterhout en omstreken.

Website pic 1
IMG-20200703-WA0002
Website pic 2
Website pic 3

Winst:

Wat levert het op?

79% productiever: Citaat: ‘De Nationale Vacaturebank’ deed onderzoek onder 598 respondenten. In totaal gaf 79% van de werknemers aan productiever te zijn door te sporten. Volgens 58% van deze sportende werknemers komt dit doordat ze zich fitter voelen. Ook geeft 21% aan dat ze zich minder gespannen voelen.

Door meer te bewegen krijgen we meer positieve energie. Het lichaam is gemaakt om in beweging te zijn!

Minder ziekteverzuim: Onze levensstijl is veranderd, minder actief & meer stress! Stress betekent niets anders dan spanning of druk. Als je doorgaat en stresssignalen negeert, kan dat een tijd goed gaan. Maar onvermijdelijk komt het moment dat de klachten hun tol eisen. Je accu raakt leeg en je kunt een burn-out krijgen. In de huidige maatschappij is een toenemende werkdruk, toenemend verzuim en daarmee is dalende effectiviteit van werknemers het grootste gevaar voor jouw bedrijf. Door een ongezonde leefstijl maken we meer kans op hart- en vaatziektes en bijvoorbeeld gewrichtsklachten. Hierdoor is de kans op langdurig ziek zijn aanzienlijk groter.

Website pic 4
Website pic 5

ONZE MISSIE IS OM JOUW BEDRIJF VITAAL - FIT EN DUURZAAM TE MAKEN.

Het is al meerdere keren bewezen dat we productiever en vrolijker worden door meer te bewegen. GEEF JOUW PERSONEEL EEN BOOST.. Creëer een gezonde uitstraling binnen het bedrijf SAMEN STAAN WE STERKER!

Ons concept KEEP IT SIMPLE, wij komen naar jou toe! We passen veel variatie toe, zodat elke training uitdagend is en haalbaar voor elk niveau.

Bekijk hieronder onze tarieven, uiteraard zijn onze tarieven bespreekbaar!

Website pic 6

GRATIS PROEFLES BOEKEN

Neem contact op en maak een afspraak voor een vrijblijvende proefles

Bericht sturen