facebook pixel
1 Online training

Online training

1 Online training

Beeksports online training:

Deze training is volledig online en kan gevolgd worden via een livestream met een van onze personal trainers. De groepen voor deze online training zullen bestaan uit 5 tot 10 collega's en duren 30 minuten. Doordat het een kleine groep is kan je makkelijk geholpen worden door onze personal trainer. Het voordeel van deze training is dat het niet uitmaakt of u vanuit thuis werkt of op het kantoor.

Waarom meer bewegen? Heel simpel, ons lichaam is gemaakt om te bewegen!

Wat levert dat op?

79% productiever: Citaat: ‘De Nationale Vacaturebank’ deed onderzoek onder 598 respondenten. In totaal gaf 79% van de werknemers aan productiever te zijn door te sporten. Volgens 58% van deze sportende werknemers komt dit doordat ze zich fitter voelen. Ook geeft 21% aan dat ze zich minder gespannen voelen.

Door meer te bewegen krijgen we meer positieve energie 'Meer energie, minder stress’

Meer bewegen/sporten versterkt het lichaam ‘Energieke uitstraling, verbeteren houding’

Minder ziekteverzuim: Onze levensstijl is veranderd, minder actief & meer stress! Stress betekent niets anders dan spanning of druk. Als je doorgaat en stresssignalen negeert, kan dat een tijd goed gaan. Maar onvermijdelijk komt het moment dat de klachten hun tol eisen. Je accu raakt leeg en je kunt een burn-out krijgen. In de huidige maatschappij is een toenemende werkdruk, toenemend verzuim en daarmee is dalende effectiviteit van werknemers het grootste gevaar voor jouw bedrijf. Door een ongezonde leefstijl maken we meer kans op hart- en vaatziektes en bijvoorbeeld gewrichtsklachten. Hierdoor is de kans op langdurig ziek zijn aanzienlijk groter.

2 Online training

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN

Maak kennis met onze online training, wij maken jouw bedrijf vitaal!

Bericht sturen