facebook pixel
Amfion-Beeksports-188

Over ons

Doelgerichte personal training in de gemeente Altena en Zaltbommel

Wat maakt onze persoonlijke aandacht anders? Beeksports in Andel wordt gerund door een aantal gepassioneerde personal trainers voor wie sporten een way of life is. Niet alleen zetten wij ons 100 procent in voor jou, ook stellen wij onszelf steeds nieuw doelen. Met dit ‘het begint bij jezelf’ principe kunnen wij jouw doelen het beste verwezenlijken. Altijd in ontwikkeling, altijd grenzen verleggen en uiteraard altijd in beweging, dat gunnen wij jou ook! Naast personal training verzorgen wij ook small group training en bootcamp. Beeksports trekt mensen aan met de meest uiteenlopende doelen uit heel de gemeenten Altena.

Coaches

Maak kennis met de coaches van Beeksports.

Amfion-Beeksports-146

Jan van Beek

Begin 2016 begon mijn passie werkelijkheid te worden. Tijdens het opstarten van Beeksports kwam ik erachter hoe mooi het is om met mensen te werken. Mijn doel is om mensen sterker en fitter te maken, zowel mentaal als fysiek. Elke sporter is anders, waardoor er dagelijks voldoende uitdagingen en leermomenten blijven. Het lichaam is gemaakt om te bewegen en je bent zelf verantwoordelijk voor je lichaam. Half werk is half resultaat, wij werken vanuit een krachtig team!

Naast al deze feiten, is het voor mij het belangrijkste dat jij lekker in je vel zit.

  • Personal trainer, eigenaar Beeksports

Gebruik je positieve energie om andere mensen te helpen! Gun het jezelf, maar gun het vooral een ander.

Amfion-Beeksports-185

Johan van Beek

Mijn passie voor beweging en gezondheid is in stapjes ontstaan. Het begon bij een keertje per week sporten en is uitgegroeid tot een ware hobby en zelfs een deeltijd baan. Door zelf verschillende hordes te hebben moeten nemen heb ik veel dingen op de zwaardere manier moeten leren. Vanwege mijn karakter om alles altijd gelijk goed te moeten doen heb ik altijd gezocht naar een optie voor het probleem.De situatie met alle mensen om mij heen, de keuzes die ik keer op keer maak en daarbij de dingen die ik meemaak zorgen ervoor hoe ik nu ben.

Ik heb een passie voor defensie, ben een techniek-freak, best streng voor mezelf en wil graag onze kennis en passie overbrengen naar iedereen die er oor voor heeft.

  • Personal trainer, eigenaar Beeksports

Niet Sterk, maar Sterker maken.

Amfion-Beeksports-090

Sem van der Stelt

Sinds kleins af aan is sporten en bewegen al een groot onderdeel van mijn leven. Als vijf jarige ben ik op voetbal gegaan. Tot op heden is dit nog steeds één van mijn hobby’s en speel ik in een eerste elftal bij een vereniging in de buurt. In het verleden is het niet alleen bij voetbal gebleven. Het werd voor mij al snel duidelijk dat ik ook interesses had in andere sporten of vormen van lichamelijke beweging. Op het moment dat ik aan het sporten ben gaat er een knop om en ben ik altijd vrolijk maar ook gedreven. Het is ook heerlijk om verder even helemaal niks aan je hoofd te hebben. Bij Beeksports heb ik de mogelijkheid om gebruik te maken van mijn energieke uitstraling. Als trainer krijg je vaak ook positieve energie terug van de sporters, dit is voor mij echt heel motiverend en ook leuk om te zien. Het is een doel om mensen te motiveren om het sporten en bewegen een onderdeel van de levensstijl te maken. Daarbij wil ik mijzelf steeds verder blijven ontwikkelen als personal trainer en als sportmanager.

  • MBO Sportacademie
  • HBO Sportkundige
Afbeelding van WhatsApp op 2023-05-08 om 12.29.17

Michaëla uithoven

Tijdens mijn begeleiding daag ik je graag uit om meer te doen dan je van jezelf verwacht. Het is dan ook mijn doel en motivatie binnen Beeksports om jou als persoon, zowel fysiek als mentaal, te laten groeien en persoonlijke doelen te laten behalen!

Naast het sporten ben ik ook erg geïnteresseerd in voeding en wat dat met je lichaam doet. Hier wil ik mezelf dan ook in blijven verdiepen.

Door het sporten en coaching ben ik erg gegroeid in fysieke fitheid, zelfvertrouwen en voel ik me mentaal sterk. Wat erg belangrijk is in ons "drukke " dagelijkse leven tegenwoordig. Dit weet ik als werkende moeder van 3 kinderen als geen ander.

Ik kreeg en krijg nog steeds enorm veel energie van het sporten. Toen Beeksports mij vroeg of ik het leuk zou vinden om les te gaan geven, was ik dan ook meteen enthousiast. Het zorgde ervoor dat ik de energie die ik zelf ervaar ook over mocht gaan dragen op andere sporters.

In 2018 ben ik begonnen met sporten bij Beeksports. Hiervoor deed ik zelf al online workouts, maar door deze te combineren met personal training werd ik fitter, extra uitgedaagd en boekte ik meer resultaat!

  • Gewichtsconsulente
  • Personal trainer