facebook pixel
Amfion-Beeksports-188

Over ons

Doelgerichte personal training in de gemeente Altena en Zaltbommel

Wat maakt onze persoonlijke aandacht anders? Beeksports in Andel wordt gerund door een aantal gepassioneerde personal trainers voor wie sporten een way of life is. Niet alleen zetten wij ons 100 procent in voor jou, ook stellen wij onszelf steeds nieuw doelen. Met dit ‘het begint bij jezelf’ principe kunnen wij jouw doelen het beste verwezenlijken. Altijd in ontwikkeling, altijd grenzen verleggen en uiteraard altijd in beweging, dat gunnen wij jou ook! Naast personal training verzorgen wij ook small group training en bootcamp. Beeksports trekt mensen aan met de meest uiteenlopende doelen uit heel de gemeenten Altena.

Coaches

Maak kennis met de coaches van Beeksports.

Amfion-Beeksports-105

Jan van Beek

Begin 2016 begon mijn passie werkelijkheid te worden. Met het opstarten van Beeksports kwam ik achter hoe mooi het is om met mensen te werken, met als doel om mensen sterker en fitter te maken. Als coach binnen Beeksports werk ik hard om het beste uit andere en mezelf te halen. Vind het heerlijk om dagelijks mensen te motiveren om te blijven focussen op een gezonden levensstijl, dit is mijn doel en taak binnen Beeksports. Mensen bewust maken waarom ons lichaam zoveel spieren heeft, en wat het oplevert als wij die allemaal gaan gebruiken en onderhouden.

Naast al deze feiten, is het voor mij het belangrijkste dat jij ‘ Meer energie heb, je doel bereikt, en lekker in je vel zit ‘

  • Personal trainer, eigenaar Beeksports
  • Gedrag en lifestyle coach: Functioneel Training/Voeding
  • Bootcamptrainer

Gebruik je positieve energie om andere mensen te helpen! Gun het jezelf, maar gun het vooral een ander.

Amfion-Beeksports-115

Johan van Beek

Mijn passie voor beweging en gezondheid is in stapjes ontstaan. Het begon bij een keertje per week sporten en is uitgegroeid tot een ware hobby en zelfs een deeltijd baan. Door zelf verschillende hordes te hebben moeten nemen heb ik veel dingen op de zwaardere manier moeten leren. Vanwege mijn karakter om alles altijd gelijk goed te moeten doen heb ik altijd gezocht naar een optie voor het probleem.De situatie met alle mensen om mij heen, de keuzes die ik keer op keer maak en daarbij de dingen die ik meemaak zorgen ervoor hoe ik nu ben.

Ik heb een passie voor defensie, ben een techniek-freak, best streng voor mezelf en wil graag onze kennis en passie overbrengen naar iedereen die er oor voor heeft.

  • Personal trainer
  • Gedrag en lifestyle coach: Functioneel Training/Voeding

Niet Sterk, maar Sterker maken.

Amfion-Beeksports-143

Melissa van der Steenhoven

Vanaf het moment dat Beeksports geopend werd door mijn zwager Jan, ben ik begonnen met op een serieuze manier te gaan sporten. Ik wilde graag goed in mijn vel zitten en uiteindelijk is het ook een echte hobby geworden. Zelf wist ik niet goed wat ik wilde doen in mijn leven op het gebied van werk. Jan was hiervan op de hoogte en bood me aan om een keer les te gaan geven. Ik merkte dat ik het erg leuk vond om te doen en daarna kwam van het één het ander.

Mijn passie is altijd al geweest om mensen te helpen en te begeleiden. Van de combinatie mensen en sport word ik dan ook erg enthousiast.
Ik wil mensen een fijn moment van ontspanning geven, maar ze ook helpen en motiveren om fitter te worden. Zowel op lichamelijk gebied, maar ook zeker op mentaal gebied. Ik vind het belangrijk dat de sporters zich goed voelen en dat wil ik ook als coach meegeven.

* (opleiding) Fitnesstrainer A’ van NL Actief.
* Bootcamptrainer