facebook pixel
IMG_8068

Personal training

WIJ BEGELEIDEN JE OP JOUW PERSOONLIJKE WEG

Personal training gaat bij Beeksports altijd gepaard met een duidelijke richting. We passen ons aan op jouw hulpvraag. Je wilt tenslotte niet alleen prettig sporten maar ook een aantal targets halen. Wij, als coaches, zetten onszelf in voor jou. Je lichaam en mindset wordt uitgebreid geanalyseerd zodat we een duidelijk beeld krijgen. In onze eigen vertrouwde studio hebben we al meerdere mensen geholpen met onder andere het opbouwen van spiermassa, gewicht verliezen, zichzelf fitter voelen, mentaal versterken en plezier krijgen in het sporten.

Wat is jouw richting en welke doelen wil jij behalen?

Naast coaching op het gebied van voeding of training helpen wij je tijdens de lessen en daaromheen ook op mentaal gebied. Zo voeren we gesprekken met je, zijn we altijd in voor een luisterend oor tijdens het sporten en bieden naast de uren in de sportschool ook nog online-coaching aan.

Voordat je beslist wat je doet, vergeet het volgende niet;

-80% van succes is gewoon komen opdagen!

-De eerste stap is nog steeds een daalder waard!

Daarom bieden wij altijd gratis en vrijblijvende proeflessen en intakegesprekken aan.

Personal training online

Wij bieden door online personal training alle mogelijkheden aan om ook te kunnen trainen vanuit huis. In alle situaties is het mogelijk om te trainen, ook als je bijvoorbeeld op vakantie bent of op zakenreis. Onze kwaliteit en persoonlijke aandacht blijft hetzelfde. Meld je hieronder aan voor een vrijblijvende inakegesprek, uiteraard kunnen we die ook online verzorgen.

Personal training online

VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK

Neem contact op en maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek

Bericht sturen