facebook pixel

Voedingsbegeleiding

Bij Beeksports zijn we altijd op zoek naar manieren om mensen zoveel mogelijk persoonlijke aandacht te geven op het gebied van gezondheid. Mijn naam is Michaëla Uithoven en ik werk als gewichtsconsulente bij Beeksports. Het begeleiden van mensen naar een gezonde leefstijl is mijn passie.

Banner Beeksports

Met deze service wil ik jou helpen om gezondere eetkeuzes te maken en je voedingspatroon te verbeteren. Of je nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen, of gewoon een gezondere levensstijl wilt aannemen, ik sta voor je klaar.

Hoe werkt het?

We beginnen met een persoonlijk gesprek om je doelen en huidige voedingspatroon te begrijpen. Vervolgens kun je kiezen uit één van de onderstaande trajecten:

2 maanden: Een snelle start om gezonder te eten of om de eerste kilo's te verliezen.

4 maanden: Uitgebreidere begeleiding voor zichtbare resultaten, zoals spieropbouw en gewichtsverlies.

6+ maanden: Intensieve ondersteuning voor duurzame veranderingen en het creëren van gezonde eetgewoonten.

De trajecten bestaan uit op maat gemaakte voedingsplannen en, indien gewenst, voedingsschema's met recepten. Bij de langere trajecten ontvang je ook wekelijkse online coaching om je continu te ondersteunen.

Naast de langere trajecten bieden we ook losse credits aan voor eenmalig voedingsadvies. Dit is ideaal als je alleen een kleine aanpassing nodig hebt of gewoon even je voeding wilt analyseren.

Heb je vragen of wil je meer weten over de programma's? Meld je aan via het formulier op deze pagina voor een gratis intakegesprek of stuur een e-mail naar voeding@beeksports.nl en ontdek hoe we samen jouw fitness- en gezondheidsdoelen niet alleen kunnen bereiken, maar zelfs kunnen overtreffen!

Aanmelden voor Gratis Intakegesprek

Plan vandaag nog je gratis intakegesprek en ontdek hoe wij je kunnen helpen je doelen te bereiken.

Bericht sturen