facebook pixel

Verhoog de Vitaliteit van Uw Bedrijf

Bij Your Business Vital begrijpen we dat de gezondheid en vitaliteit van je medewerkers van onschatbare waarde zijn voor het succes van je onderneming. Daarom bieden wij een unieke en effectieve aanpak om de gezondheid van jouw team te optimaliseren: de Vitaliteitsscan.

Ontdek de Voordelen van Onze Vitaliteitsscan:

  • Identificeer verbeterpunten in de gezondheid van je medewerkers.
  • Verhoog de productiviteit en betrokkenheid op de werkvloer.
  • Verminder het ziekteverzuim en bevorder een gezonde werkomgeving.
  • Bied gepersonaliseerde oplossingen voor het welzijn van individuele teamleden.
Ontwerp zonder titel

Wij zetten ons volledig in voor de gezondheid van de medewerkers binnen het bedrijf.

Bij Your Business Vital staat Jan van Beek garant voor een persoonlijke aanpak in vitaliteitsbeheer. Als ervaren personal trainers leggen wij de nadruk op een individuele benadering. Laten we samen werken aan een gezonde en energieke werkomgeving, waarbij jouw welzijn voorop staat.

Hoe starten we?

  1. We starten met een GRATIS Algemene Vitaliteitsscan voor de leiders binnen uw organisatie. Deze scan biedt een helder inzicht in de lopende initiatieven vanuit het perspectief van de leiders.
  2. Daarna volgt een conclusie- en adviesgesprek, waarbij de resultaten van de Algemene Vitaliteitsscan worden besproken, inclusief een concreet stappenplan.
  3. Het daaropvolgende traject omvat een Medewerkers Vitaliteitsscan, dat zich over een periode van 14 dagen uitstrekt. Naast de scan worden er interviews afgenomen en wordt gekeken naar werkplekvoorzieningen met focus op gezondheid.
  4. Na afronding van dit traject volgt een evaluatie, waarbij u een uitgebreid verslag van de ingevulde vitaliteitsscans ontvangt.
  5. Op basis van deze informatie stellen we een 'Plan op maat' op, met diverse mogelijkheden zoals 1-op-1 coaching, de oprichting van een interne sportstudio, teambuildingactiviteiten, small group training en een cursus voor een interne coach. We leiden een enthousiaste medewerker op tot interne coach voor uw organisatie.

Ben je nieuwsgierig naar hoe onze diensten jouw team kunnen versterken? Maak dan gebruik van de gelegenheid om een kosteloos consult in te plannen met Jan. Hij staat klaar om met je te praten, eventuele vragen te beantwoorden en gezamenlijk te verkennen welke op maat gemaakte oplossingen er zijn om jouw team gezonder en vitaler te maken.

Druk op de onderstaande knop om direct een afspraak te maken. Jan kijkt ernaar uit om met je te spreken en te helpen de gezondheid en vitaliteit van je team te verbeteren. Als alternatief kun je ook een e-mail sturen naar yourbusinessvital@beeksports.nl voor meer informatie.

Een vitaal bedrijf genereert meer omzet dan een niet-vitaal bedrijf

Wil je ervaren hoe onze Vitaliteitsscan het verschil kan maken voor jouw organisatie?

Stuur ons een bericht en laat je gegevens achter, zodat we een vrijblijvende kennismaking kunnen plannen. Ons team staat klaar om je meer inzicht te geven in de mogelijkheden en de voordelen die onze aanpak biedt.

Bericht sturen