facebook pixel

WeightLoss Programma

Wil je gegarandeerd afvallen? Ben je klaar om je huidige situatie te veranderen? Als je te zwaar bent en écht resultaat wilt zien, dan is ons programma precies wat je nodig hebt!

130 (2)

Mijn naam is Richard Tabbers, ondernemer en vader van 5 kids. Na jarenlang me niet prettig te voelen, me te schamen voor mijn uiterlijk en het gevoel te hebben dat ik bekeken werd, was ik er helemaal klaar mee!!! Ik heb me verdiept in diverse diëten, maar geen ervan paste bij mij! Ik zocht iets wat echt werkte en wat niet zo lang zou duren! Want ik wilde me weer goed voelen en kleding in normale winkels kunnen kopen. Ik heb samen met Jan van Beek en Michaëla Uithoven, van Beeksports, een programma opgesteld waarin je jezelf beter gaat begrijpen, je weer gelukkig gaat voelen en zeker gewicht gaat verliezen!!

Wil jij dat ook?? Meld je dan aan via onderstaande knop en neem deel aan ons programma. Je kunt ook contact met ons opnemen via ons gratis intakeformulier. Ik voel me een compleet ander mens en zie er nu ook compleet anders uit! Veel zekerder en de complimenten vervelen niet

Programma

Betekenis van K.W.I.B.U.S.:

• Kilo's: Het programma Kwibus staat voor het verliezen van kilo's, niet alleen fysiek, maar ook mentaal. We streven ernaar om gewicht te verliezen, zowel in termen van lichamelijke gezondheid als emotioneel welzijn.

Wachten: Kwibus leert deelnemers niet te wachten op het 'perfecte' moment, maar actie te ondernemen in het hier en nu. We moedigen aan om niet uit te stellen, maar direct stappen te zetten naar verandering.• Irritatie: We erkennen dat irritatie soms een motivator kan zijn voor verandering. Kwibus helpt deelnemers om frustraties om te zetten in brandstof voor groei, zodat ze zichzelf kunnen overstijgen.

Besluit: Kwibus moedigt deelnemers aan om besluitvaardig te zijn en doelen vastberaden na te streven. We helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen die leiden tot positieve verandering.

Uitdaging: Het programma daagt deelnemers uit om uit hun comfortzone te stappen en nieuwe hoogten te bereiken. We geloven dat echte groei plaatsvindt wanneer we onszelf uitdagen en grenzen verleggen.

• Succes: Kwibus streeft naar succes op alle gebieden van het leven. Of het nu gaat om gewichtsverlies, verbeterde gezondheid, of persoonlijke ontwikkeling, we streven naar blijvend succes voor elke deelnemer.

Gratis intakegesprek

Wij willen graag met jou kennismaken en jou voorzien van informatie over ons programma. Weet dat het geheel vrijblijvend is en weet dat je warm ontvangen wordt.

Bericht sturen