IMG-20180728-WA0022

Bootcamp

Logo Bootcamp Altena transparant

Bootcamp Altena: effectief, buiten en gezellig

Gezellig in een groep werken aan jouw persoonlijke doelen? Dat kan met Bootcamp Altena van Beeksports! We trainen lekker buiten op verschillende locaties in de omgeving van Andel. De bootcamp groepen bestaan uit maximaal 18 personen, waarbinnen je samen traint maar tegelijkertijd aan je eigen doelstellingen werkt. Bootcamp is zeer effectief en richt zich op krachttraining en uithoudingsvermogen. Bij bootcamp gebruiken we zowel objecten uit de omgeving als klein fitnessmateriaal, zoals power bands, resistance bands en fitnessballen. Onze bootcamps zijn voor iedereen uit omgeving Altena, ongeacht op welk niveau je instapt.

Bootcamp Altena

Bootcamp Altena geeft iedereen de mogelijkheid om buiten te trainen voor elk niveau. Hiermee willen we iedereen laten ervaren hoe het is om je lichaam te laten bewegen. Heerlijk je energie omzetten in nog meer positieve energie. Wij helpen je graag naar een gezonde levensstijl. Iedereen is welkom om lekker te komen sporten in de buitenlucht. De bootcamp is gericht op functionele training en we trainen daarbij op verschillende locaties in omgeving Andel. Een bootcamp duurt 60 minuten en je wordt opgevangen door een enthousiaste groep sporters, die elke zaterdagochtend meedoet aan deze uitdagende bootcamp. Laat je motiveren door de groep en haal de beste versie uit jezelf!

De eerste les is altijd gratis!
Kom in beweging voor Kika: Geef jij na de proefles direct een donatie aan Kika? Na een donatie ontvang je een Beeksports actiekaart, waarmee je 3 keer gratis kan sporten bij één van onze diensten!

Bekijk onze Kika actiepagina: https://www.actievoorkika.nl/kom-in-beweging-voor-kika-2

Het is nog niet toegestaan om buiten met meerdere te sporten, aanmelden is daarom verplicht!

We geven les in een veilige omgeving onder begeleiding van een bootcampcoach. We werken onder de coronacrisis maatregelen van het RIVM: Protocol, sporten volgens richtlijnen RIVM

Wanneer en hoe laat

  • Maandagochtend 09:00 tot 10:00
  • Dinsdagavond 19:30 tot 20:30
  • Woensdagavond 18:30 tot 19:30
  • Vrijdagavond 18:30 tot 19:30
  • Zaterdagochtend 09:30 tot 10:30
Pic website 6-5-2020

Kids/Jeugd Bootcamp

Heb jij zin om lekker in de buitenlucht te bewegen op muziek? Houd jij van sporten en spelletjes? Dan is de kids/ jeugd bootcamp zeker iets voor jou! Je zult je conditie, kracht en motoriek gaan verbeteren en je leert hoe je goed samen kunt sporten op een creatieve en leuke manier!

We geven les in een veilige omgeving onder begeleiding van een bootcampcoach. We werken onder de coronacrisis maatregelen van het RIVM:

- Wanneer de ouders hun kinderen brengen, blijven zij achter het hek. De bootcampcoach ontvangt de kinderen en loopt met ze mee.
- Was je handen voor en na de bootcamp.
- Voor de jeugd (13 t/m 18 jaar) geldt de anderhalve meter afstand.
- Hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes.
- We schudden geen handen.
- Kom niet eerder dan 10 min voor de bootcamptraining aan op de sportlocatie en ga direct daarna naar huis.

Voor verdere maatregelen van het RIVM, zie link: Protocol, sporten volgens richtlijnen RIVM

Elke maandag 15:45 - 16:30 uur. Elke woensdag 15:30– 16:15 uurKids: 7-12 jarigen
Elke woensdag 16:30 – 17:15 uurJeugd: 13-18 jarigen

Locatie: Schoolplein De Zaaier Burgemeester Baxlaan 3, 4281 KN Andel

De eerste les is altijd gratis.

Daarna volgt de mogelijkheid een 5- of 10-rittenkaart te kopen. De kosten hiervan zijn resp. €21,80 en €43,60.