facebook pixel
8d32e778-605b-4970-bf73-6083c4283dc1

Bootcamp

Bootcamp Altena: effectief, buiten en gezellig

Gezellig in een groep werken aan jouw persoonlijke doelen? Dat kan met Bootcamp Altena van Beeksports! We trainen lekker buiten op verschillende locaties in de omgeving van Andel. De bootcamp groepen bestaan uit maximaal 25 personen, waarbinnen je samen traint maar tegelijkertijd aan je eigen doelstellingen werkt. Bootcamp is zeer effectief en richt zich op krachttraining en uithoudingsvermogen. Bij bootcamp gebruiken we zowel objecten uit de omgeving als klein fitnessmateriaal, zoals power bands, resistance bands en fitnessballen. Onze bootcamps zijn voor iedereen uit omgeving Altena, ongeacht op welk niveau je instapt.

Bootcamp Altena

Bootcamp Altena geeft iedereen de mogelijkheid om buiten te trainen voor elk niveau. Hiermee willen we iedereen laten ervaren hoe het is om je lichaam te laten bewegen. Heerlijk je energie omzetten in nog meer positieve energie. Wij helpen je graag naar een gezonde levensstijl. Iedereen is welkom om lekker te komen sporten in de buitenlucht. De bootcamp is gericht op functionele training en we trainen daarbij op verschillende locaties in omgeving Andel. Een bootcamp duurt 45 minuten en je wordt opgevangen door een enthousiaste groep sporters, die meedoet aan deze uitdagende bootcamp. Laat je motiveren door de groep en haal de beste versie uit jezelf!

De eerste les is altijd gratis!

Uitleg Bootcamp

ROOSTER: Bootcamp

  • DINSDAG: 19:30 - 20:30 uur
  • ZATERDAG: 9:00 - 10:00 uur

Kids - Bootcamp

Heb jij zin om lekker in de buitenlucht te bewegen op muziek? Houd jij van sporten en spelletjes? Dan is de kids/ jeugd bootcamp zeker iets voor jou! Je zult je conditie, kracht en motoriek gaan verbeteren en je leert hoe je goed samen kunt sporten op een creatieve en leuke manier!

We geven les in een veilige omgeving onder begeleiding van een bootcampcoach.

De eerste les is altijd gratis.

ROOSTER: Kids-Bootcamp

  • WOENSDAG: 15:30 - 16:15 uur

GRATIS PROEFLES BOEKEN

Neem contact op en maak een afspraak voor een vrijblijvende proefles

Bericht sturen