facebook pixel
Ontwerp zonder titel (2)

Your Business Vital

Een vitaal bedrijf genereert meer omzet. Energieke medewerkers zijn productiever. Gezondheid is een gedeelde verantwoordelijkheid van het bedrijf en de medewerker. Investeer in vitaliteit voor hogere productiviteit, betrokkenheid en minder ziekteverzuim. Bij Your Business Vital streven we naar een vitaal bedrijf en gelukkige medewerkers.

Ontwerp zonder titel (6)

Vanuit onze achtergrond als personal trainers leggen we de nadruk op een zeer persoonlijke aanpak. We zijn graag een luisterend oor voor al jullie medewerkers en monitoren we de situatie. Hoe gaan we aan de slag?

  1. We starten met een GRATIS persoonlijke Vitaliteitsscan voor de eigenaar.
  2. Hierop volgt een intakegesprek, gevolgd door de bespreking van de resultaten van de persoonlijke Vitaliteitsscan.
  3. Daarna wordt er een Vitaliteitsscan uitgevoerd voor alle medewerkers; dit traject duurt 14 dagen.
  4. Na afronding van dit traject volgt een evaluatie en ontvangt u een uitgebreid verslag van de Vitaliteitsscan.
  5. Op basis van dit gesprek stellen we een 'Plan op maat' op, waaruit diverse opties worden aangeboden, waaronder 1-op-1 coaching, het plaatsen van een interne sportstudio in het bedrijf, teambuildingactiviteiten, small group training en een cursus voor de train-de-trainer.

Bent u nieuwsgierig geworden? Wij komen graag vrijblijvend kennismaken. Om uw bedrijf zo goed mogelijk te kunnen helpen, hebben we alvast een aantal vragen voor u. Via de onderstaande knop kunt u eenvoudig uw gegevens achterlaten, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Brochure (1)

Gratis persoonlijke Vitaliteitsscan

Wil jij vrijblijvend kennismaken met ons concept? Graag komen wij langs voor een gratis persoonlijke Vitaliteitsscan voor jou als eigenaar.

Bericht sturen