facebook pixel

Your Business Vital

Een gezond bedrijf bloeit op: meer omzet, productieve en energieke medewerkers, en een positieve werkomgeving. Bij Your Business Vital staat Jan van Beek garant voor een persoonlijke aanpak in vitaliteitsbeheer. Door te investeren in vitaliteit verhogen we niet alleen de productiviteit, maar ook de betrokkenheid en verminderen we ziekteverzuim. Als jouw persoonlijke vitaliteitscoaches zijn we er voor al jouw medewerkers, met een scherp oog voor hun welzijn.

Ontwerp zonder titel (1)

Wij zetten ons volledig in voor de gezondheid van de medewerkers binnen het bedrijf.

Wij focussen niet op zaken, maar op het welzijn van jou als werknemer! Als ervaren personal trainers leggen we de nadruk op een persoonlijke aanpak. Laten we samen bouwen aan een gezonde en energieke werkomgeving!

Hoe starten we?

  1. We starten met een GRATIS Algemene Vitaliteitsscan voor de leiders binnen uw organisatie. Deze scan biedt een helder inzicht in de lopende initiatieven vanuit het perspectief van de leiders.
  2. Daarna volgt een conclusie- en adviesgesprek, waarbij de resultaten van de Algemene Vitaliteitsscan worden besproken, inclusief een concreet stappenplan.
  3. Het daaropvolgende traject omvat een Medewerkers Vitaliteitsscan, dat zich over een periode van 14 dagen uitstrekt. Naast de scan worden er interviews afgenomen en wordt gekeken naar werkplekvoorzieningen met focus op gezondheid.
  4. Na afronding van dit traject volgt een evaluatie, waarbij u een uitgebreid verslag van de ingevulde vitaliteitsscans ontvangt.
  5. Op basis van deze informatie stellen we een 'Plan op maat' op, met diverse mogelijkheden zoals 1-op-1 coaching, de oprichting van een interne sportstudio, teambuildingactiviteiten, small group training en een cursus voor een interne coach. We leiden een enthousiaste medewerker op tot interne coach voor uw organisatie.

Ben je nieuwsgierig naar hoe onze diensten jouw team kunnen versterken? Maak dan gebruik van de gelegenheid om een kosteloos consult in te plannen met Jan. Hij staat klaar om met je te praten, eventuele vragen te beantwoorden en gezamenlijk te verkennen welke op maat gemaakte oplossingen er zijn om jouw team gezonder en vitaler te maken.

Druk op de onderstaande knop om direct een afspraak te maken. Jan kijkt ernaar uit om met je te spreken en te helpen de gezondheid en vitaliteit van je team te verbeteren. Als alternatief kun je ook een e-mail sturen naar yourbusinessvital@beeksports.nl voor meer informatie.

Laagdrempeligheid opent deuren.

WIL JE ERVAREN HOE ONZE VITALITEITSSCAN HET VERSCHIL KAN MAKEN VOOR JOUW ORGANISATIE?

Stuur ons een bericht en laat je gegevens achter, zodat we een vrijblijvende kennismaking kunnen plannen. Ons team staat klaar om je meer inzicht te geven in de mogelijkheden en de voordelen die onze aanpak biedt.

Bericht sturen