meghan-holmes-buWcS7G1_28-unsplash

Referenties

Wat klanten over Beeksports zeggen.

Michaëla

Met thuis sporten niet kunnen bereiken wat ik wilde en de hulp ingeroepen van beeksports. Advies was meer krachttraining…. Dus aan de slag gegaan met 30 min. personal training en 1u in de week Hammer proof. Na 7 maanden al mooie resultaten mogen behalen! Super fijne begeleiding met zowel personal training als met de groepsles. Ze blijven je uitdagen om nieuwe doelen te stellen!

Celina

Voor mij is de kreet “wij maken bewegen leuk” werkelijkheid geworden!

Met veel plezier sport ik 2x in de week bij Beeksports.

Er is veel persoonlijke aandacht en oog voor goede techniek.

Ik zit weer goed in mijn vel 😉

Jeannet

Omdat je bij Beeksports zowel binnen als buiten kunt sporten is er veel ruimte voor afwisseling. Alles komt aan bod en de persoonlijke begeleiding is heel fijn. Ik blijf me verbazen over de nieuwe oefeningen die iedere keer voorbij komen. Zo blijft sporten leuk en uitdagend!

Marjolein

Wat een leuke surprise vond ik op de mat!!!
Wat lief en attent, en dat terwijl jullie in deze tijd JUIST hand op de knip moeten houden!
Natuurlijk ga ik dit ook even op de website zetten, maar hier een hart onder de riem voor jullie!
En ik zeg niet “ blijf thuis, restez a la maison “,.....maar..ga lekker naar buiten en geniet.

Vanessa

Na lang wikken en wegen de beslissing genomen om bij Beeksports te gaan trainen en geen dag spijt van gehad! De persoonlijke begeleiding is super en je wordt elke keer weer uitgedaagd om een stapje verder te gaan en zo dus resultaat te behalen. Ik voel me fitter en energieker!

Ellen

Wat een leuke verrassing van jullie gekregen. Ik hoop ook weer snel bij jullie in de sportstudio lekker te gaan trainen.
Voorlopig online gaat ook prima. We zijn in beweging en dat is het belangrijkste.

Sanne

Bijna 2 jaar geleden alweer ontdekte ik Beeksports en wat is het fijn om daar te sporten! De trainers staan altijd voor je klaar om je te helpen tijdens het sporten. Gezellig sporten met een groepje, maar toch ook individuele begeleiding krijgen. Ook in de tijd van online sporten zijn ze er. Genoeg mogelijkheden om door te blijven gaan. Top!

Mirjam

Ruim een half jaar geleden ben ik gestart met sporten (personal training) bij Beeksports. En ze maken hun merkbelofte helemaal waar. Je doet het samen. Wat een fijne plek, betrokkenheid, persoonlijk aandacht veel deskundigheid. Ik, die sporten echt nooit leuk vond, heb er zelfs plezier in gekregen. Bij Beeksports maken ze sporten leuk!!

Hester

Het is erg leuk om bij Beeksports te sporten, allereerst helpt de intake enorm om te kijken wat je graag wilt bereiken en daarnaast voelt het fijn dat de trainer hier ook van op de hoogte is. Ik vind dat de activiteiten erg gevarieerd zijn en dat er ook zeker oog is voor hoe je alle oefeningen uitvoert!

Celina

"Haha jij sporten...dat hou je toch niet vol!". Dat was de reactie van mensen om mij heen toen ik vertelde dat ik sportiever/gezonder wilde gaan leven. En ik moet eerlijk zeggen dat ik toen ook niet wist hoe lang ik het vol zou gaan houden en hoe ik dat moest doen. Na een fijn intake gesprek met Jan kreeg ik gelijk een plan van aanpak mee... Het werkt motiverend om haalbare doelen te stellen.

Nou het tegendeel is bewezen al 1,5 jaar sport ik met veel plezier bij Beeksports...zelfs tijdens mijn zwangerschap! Samen gezocht naar oefeningen en manieren om zo optimaal mogelijk te kunnen blijven sporten tot bijna 30 weken zwangerschap.

Eerder schreef ik al dat Beekports bewegen leuk maakt. Een groot compliment voor de diversiteit van oefeningen, persoonlijke aandacht en jullie creativiteit ook in deze tijd van corona!!

BEDANKT

Referenties plaatsen?

https://www.beeksports.nl/contact/