facebook pixel
Bud your Buddy (1)

Bud your Buddy

maandag 22 april 2024

🎖️ Bud your Buddy! Vind jij het leuk om uitgedaagd te worden? Ben jij bereid om in teamverband opdrachten uit te voeren? Ja? Dan is dit evenement op 22 juni 2024 van 7:00 tot 11:00 uur echt iets voor jou!

🔥 Zoals je gewend bent van ons, heeft ook dit evenement een militair tintje.

Wat kan je verwachten? • Een sportieve ochtend gericht op het uitvoeren van opdrachten. • Werken met buddies en in teamverband. • Vroeg uit de veren! • Een mooie locatie in de natuur. • Een bepakkinglijst vooraf aan het evenement, zodat je goed voorbereid bent. • Militair tintje.

Wat haal je eruit? Persoonlijke groei en het leren om in groepsverband samen te werken. Inzicht en tactisch handelen. Omgaan met stress en je mannetje staan. Goede herinneringen en positiviteit.

👫 Nodig je vrienden en familie uit om deel te nemen! Het is ook mogelijk om vrienden en familie uit te nodigen om deel te nemen. De kosten voor deelname bedragen €17,50 per persoon, waarvan €7,50 bestemd is voor Stichting I Am a Child.

Over Stichting I Am a Child: "I Am a Child" is een vakantieverblijf voor kinderen die ernstig ziek zijn en mogelijk levensbedreigende aandoeningen hebben. Wij bieden kosteloze vakanties aan gezinnen waarvan een kind ernstig ziek is of waarvan een kindje is overleden. Onze missie is om gezinnen te ondersteunen en te helpen bij het creëren van onvergetelijke vakantie-ervaringen, waarbij geloof, hoop en liefde centraal staan.

🗓️ Lees je dit en denk je "Ja, dit is iets voor mij"? Kom dan meteen in actie en blokkeer deze datum in je agenda. Twijfel je? Neem contact op met één van onze coaches. Na inschrijving krijg je meer praktische informatie toegestuurd.

Aanmelden kan via onderstaande link:

https://www.survio.com/survey/d/Bud-your-Buddy

Deel dit bericht via